Σάββατο, 17 Αυγ.
32oC Αθήνα

Στο πλευρό του Μοράλες ο Τσίπρας, καταγγέλλει πραξικόπημα στη Βολιβία!

Στο πλευρό του Μοράλες ο Τσίπρας, καταγγέλλει πραξικόπημα στη Βολιβία!

Στο πλευρό του Έβο Μοράλες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Για “πραξικόπημα” στη Βολιβία κάνει λόγο η Κουμουνδούρου.

Την “αλληλεγγύη και τον σεβασμό του στον Έβο Μοράλες και το λαό της Βολιβίας απέναντι σε κάθε προσπάθεια να επιστρέψουν οι σκοτεινές μέρες των πραξικοπημάτων και της βίας”, εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter. “Να νικήσει η Δημοκρατία”, σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ για “πραξικόπημα” στη Βολιβία

Σε ανακοίνωση του Τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται εκ νέου λόγος για πραξικόπημα στη Βολιβία και εκφράζεται η συμπαράσταση στον παραιτηθέντα πρόεδρο της χώρας, Έβο Μοράλες.

Ανακυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει κατηγορηματικά το πραξικόπημα στη Βολιβία και εκφράζει την αλληλεγγύη του στον πρόεδρο Έβο Μοράλες και στο λαό της Βολιβίας που αγωνίζεται για τη Δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Απέναντι στη βία και την τρομοκρατία των όπλων , η μόνη απάντηση θα πρέπει να είναι ο αγώνας για την Ελευθερία, τη Δημοκρατία, τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις