Πολιτική

Στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Μεϊμαράκης

Στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου μετά την αήθη επίθεση που δέχθηκε την Πέμπτη (09/03/2017) από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών το οποίο τον κατηγόρησε ότι δεν γνωρίζει από διεθνές δίκαιο στάθηκε σήμερα ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης με ένα σχόλιό του στο twitter έδειξε την αμέριστη στήριξή του στον κ. Παυλόπουλο γράφοντας: «Ο ΠτΔ με τις εθνικές τοποθετήσεις του διερμηνεύει τις απόψεις κ τα αισθήματα όλων μας. Αυτό ας το αντιληφθούν όλοι κ κυρίως οι γείτονές μας»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TWEET

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1