Παρασκευή, 19 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Στον Σταύρο Θεοδωράκη δεν αρέσουν οι φωτογραφίες, αλλά τα βίντεο

Στον Σταύρο Θεοδωράκη δεν αρέσουν οι φωτογραφίες, αλλά τα βίντεο

Στον Σταύρο Θεοδωράκη δεν αρέσουν οι οικογενειακές φωτογραφίες του πολιτικού συστήματος, ούτε οι δημόσιες σχέσεις της κυβέρνησης, ούτε τα ανούσια και τετριμμένα ή τα κρύα χαμόγελα, όπως λέει ο ίδιος με αφορμή τις συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών με τον Κατρούγκαλο. 

Ο Σταύρος είναι με την ουσία της πολιτικής και το διατυμπανίζει γράφοντας στα socialmedia «το Ποτάμι δεν είναι διατεθειμένο να ακολουθήσει το πρόγραμμα Δημοσίων Σχέσεων της κυβέρνησης. Δεν έχουμε τις ίδιες προτεραιότητες με την κυβέρνηση, ούτε προφανώς και με τα άλλα πολιτικά κόμματα. Δεν θα μετέχουμε, λοιπόν, σε συναντήσεις «έτσι χωρίς πρόγραμμα» επειδή οι τύποι το επιβάλλουν. Ήμασταν και είμαστε παρόντες για τα σημαντικά. Να συνεννοηθούμε πως θα σωθεί η χώρα. Όχι να συνεννοηθούμε πως θα είναι το κάδρο της οικογενειακής φωτογραφίας του πολιτικού συστήματος. Στα θεάματα, λοιπόν, και στις παράτες να μην μας υπολογίζουν».

Μπράβο Σταύρο, θα ζητωκραύγαζε και ο Κάλχας, καλά έκανες και έμεινες στα Γιάννενα, αντί να δεις τον Κατρούγκαλο, αν το θέμα δεν αφορούσε το ασφαλιστικό και αν στη συνάντηση δεν πήγαινε κανένας από το Ποτάμι.
Η μήπως οι Μπαργιώτας και Αμυράς δεν είναι Ποτάμι;
Η δεύτερη εκδοχή είναι να βρίσκονται στην αντίπερα όχθη.
Μπορεί όμως να μη συμβαίνει τίποτα από αυτά και απλώς ο Σταύρος αντί για φωτογραφία να προτιμά το βίντεο, καθότι τηλεοπτικός αστέρας κατά το παρελθόν…

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε