Site icon NewsIT

Συγχαρητήρια Κασσελάκη, Ανδρουλάκη, Δένδια και ΚΚΕ για το χάλκινο μετάλλιο του Νταουρέν Κουρουγκλίεβ

09.08.2024 | 23:23
Συγχαρητήρια Κασσελάκη, Ανδρουλάκη, Δένδια και ΚΚΕ για το χάλκινο μετάλλιο του Νταουρέν Κουρουγκλίεβ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 14η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

«Θερμά συγχαρητήρια στον Νταουρέν Κουρουγκλίεβ, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της ελευθέρας πάλης» έγραψε στο X ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Μια μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας, καθώς πρόκειται για το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο στην πάλη μετά από 20 χρόνια!» συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τον Νταουρέν Κουρουγκλίεβ.

«Συγχαρητήρια στον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην πάλη!» έγραψε στα Social Media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Συγχαρητήρια στον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 86 κιλών της Ελευθέρας Πάλης, το οποίο είναι και το 8 μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι!» έγραψε σχετικά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Χ .

«Πολλά συγχαρητήρια στον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ που μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην ελευθέρα πάλη στα 86 κιλά. Είναι το 8ο μετάλλιο για τη χώρα μας, ενώ η ελληνική πάλη παίρνει μετάλλιο σε Ολυμπιακούς αγώνες μετά από 20 χρόνια. Καλή συνέχεια με πολλές ακόμα επιτυχίες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ.

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version