Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Συγχαρητήρια κύριε Αναστασιάδη για τη μαγειρική σας … Νόστιμη συνταγή το Grexit;

Συγχαρητήρια κύριε Αναστασιάδη για τη μαγειρική σας … Νόστιμη συνταγή το Grexit;

Συγχαρητήρια κύριε Αναστασιάδη για την αλληλεγγύη προς τη δοκιμαζόμενη Ελλάδα. Συγχαρητήρια για τη στήριξη που προσφέρετε στη δύσκολη στιγμή που περνά ο ελληνισμός. Το άγαλμά σας στο μέλλον θα τοποθετηθεί δίπλα σε εκείνα των άλλων …Φιλελλήνων.

Και καλά ως παιδί φρονίμων που είστε να μαγειρεύετε πριν πεινάσετε όπως υποστηρίζετε επικαλούμενος τη γνωστή ρήση (αλήθεια τι μαγειρεύετε; Κλέφτικο, αφέλια ή μήπως σεφταλιά;).

Γιατί κατανοητό και λογικό είναι να κάνετε ασκήσεις επί χάρτου για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα σε περίπτωση Grexit. Αλλά την ώρα του μαγειρέματος αντί να προσέχετε, φαίνεται πως αφαιρεθήκατε, κάψατε το φαγητό και το πήρε χαμπάρι όλος ο κόσμος.

Γιατί κύριε Αναστασιάδη μου δεν προσέξατε; Γιατί φαντάζομαι θα συμφωνείτε μαζί μου πως δεν είναι το καλύτερο να το μαθαίνει ολόκληρη η υφήλιος ότι οι Κύπριοι προετοιμάζονται για Grexit. Ούτε οι Γερμανοί και ο Σόιμπλε δεν είπαν κάτι τέτοιο και το λέτε εσείς;

Eκεί που οι Ελληνες περίμεναν ότι οι Κύπριοι αδελφοί τους θα προτάξουν τα στήθη μαζί τους, θα γευτούν την κουζίνα τους, βρέθηκαν τελικά με ένα κουζινομάχαιρο καρφωμένο στην πλάτη…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε