Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Συγχαρητήρια… πρωθυπουργικά για την Άννα Κορακάκη! Το tweet του Τσίπρα!

Φωτό twitter / @PrimeministerGR
Φωτό twitter / @PrimeministerGR

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση στον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο Twitter συγχαίρει την 20χρονη Ολυμπιονίκη -πλέον- Άννα Κορακάκη, για τη μεγάλη της επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Από πολλούς χαρακτηρίζονταν ως η “κρυφή ελπίδα” της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Κάτι που η ίδια κατάφερε να επιβεβαιώσει! Ο λόγος για την Άννα Κορακάκη, η οποία γράφει το όνομά της με χρυσά γράμματα στην ιστορία των Αγώνων!

Η Άννα Κορακάκη, με εκπληκτική εμφάνιση στον τελικό των 10μ. αεροβόλο πιστόλι στο Ολυμπιακό τουρνουά σκοποβολής του Ρίο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και το πρώτο στη σκοποβολή μετά το 1920, όταν η εθνική ομάδα ανδρών είχε πάρει ασημένιο στην Αμβέρσα, στο αυτόματο πιστόλι 30μέτρα!

Ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω του λογαριασμού του πρωθυπουργού στο Twitter, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην 20χρονη φοιτήτρια από τη Δράμα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “η κατάκτηση του χάλκινου από την Άννα Κορακάκη μας κάνει υπερήφανους & μας γεμίζει από χαρά!Συγχαρητήρια Άννα!”

Δείτε το tweet του πρωθυπουργού

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε