Πολιτική

Συλλυπητήρια του υπ. Εξωτερικών προς τις ΗΠΑ για τους δεκάδες νεκρούς από τους ανεμοστρόβιλους

Την αλληλεγγύη του προς τον αμερικανικό λαό και την αμερικανική κυβέρνηση εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών, μετά το κύμα ανεμοστρόβιλων που έπληξε κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ αφήνοντάς πίσω του πολλούς νεκρούς.

«Συντετριμμένοι από την είδηση για το κύμα ανεμοστρόβιλων που έπληξαν αρκετές κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ και στοίχισαν τη ζωή τόσων ανθρώπων», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter.

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αμερικανικό λαό και στην αμερικανική κυβέρνηση», προσθέτει.

Υπενθυμίζεται ότι τουλάχιστον 70 άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους από την κακοκαιρία που πλήττει τις ΗΠΑ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Για υποκρισία κατηγορούν τον Αλέξη Τσίπρα κυβερνητικές πηγές: «Μιλά για δικαιοσύνη όταν για χρόνια λειτουργούσε “παραϋπουργείο”»
«Κύριε Τσίπρα, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι για τη δική σας περίπτωση ταιριάζει το ρητό: "κρείττον του λαλείν το σιγάν"»
Ο Αλέξης Τσίπρας
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Τέμπη: Κάποιοι θέλουν κλίμα πολιτικής αποσταθεροποίησης - Η χώρα έχει πληρώσει ακριβά τις πάνω και κάτω πλατείες
«Παρά το κλίμα διχασμού να θυμηθούμε ότι είμαστε εδώ για να ενώνουμε τους Έλληνες για τους πολλούς που θα τιμήσουν αθόρυβα την επέτειο»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου
Μετά τα πορίσματα για τα Τέμπη η πρόταση δυσπιστίας από το ΠΑΣΟΚ - «Η ατιμωρησία γιγαντώνει την αλαζονεία»
«Όταν κάποιος νιώθει ατιμώρητος, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να αναπτύσσει την τακτική του ανάλογα, ακόμα κι αν υπάρχουν 57 νεκροί» σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης