Πολιτική

Συλλυπητήρια Τσίπρα για το θάνατο του σκιτσογράφου Βαγγέλη Παυλίδη

«Ο Βαγγέλης Παυλίδης υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους σκιτσογράφους της σύγχρονης εποχής, με διακριτό στίγμα και σημαντικές διεθνείς διακρίσεις», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter για τον θάνατο του διακεκριμένου σκιτσογράφου.

«Οι ευρηματικές ιχνογραφίες του», σημειώνει ο πρωθυπουργός, «θα μας θυμίζουν τη μοναδική ματιά του στις πολιτικές εξελίξεις, με​ στόχο, όπως ο ίδιος έλεγε, «να υπηρετήσει την πιο ασεβή και αυθάδη από τις τέχνες, που στο στόχαστρό της έχει πάντα την εξουσία – την κάθε εξουσία»». Εκφράζει, τέλος, τα συλλυπητήρια του στους οικείους του.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή