Πολιτική

Συλλυπητήριο τηλεφώνημα Τσίπρα σε Νταβούτογλου

Από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα με τους τουλάχιστον 28 νεκρούς.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε στον κ. Νταβούτογλου τα θερμά συλλυπητήρια και την συμπαράσταση της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού προς τον λαό της Τουρκίας.

Εξαιτίας του μακελειού στην καρδιά της Άγκυρας, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας ανέβαλε το ταξίδι του στις Βρυξέλλες και έτσι ακυρώθηκε τόσο η τριμερής Ελλάδας, Τουρκίας, Γερμανίας για το προσφυγικό αλλά και η μίνι Σύνοδος των 11.

Συλλυπητήρια και από Παυλόπουλο

Εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο γγ της προεδρίας πρέσβης Γ. Γεννηματάς επικοινώνησε στις 11:00 το βράδυ της Τετάρτης (17.02.2016) με τον πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα και του ζήτησε να μεταβιβάσει, εκ μέρους του ελληνικού λαού, στον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν την απερίφραστη καταδίκη της τρομοκρατικής ενέργειας στην Άγκυρα, καθώς επίσης και τα θερμά του συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων και στον τουρκικό λαό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο – Το μήνυμα του Μητροπολίτη Σύρου
«Εσείς στις πλάτες σας φέρετε τις ευθύνες του έθνους ολοκλήρου. Και χρειάζεστε την προσευχή για αυτή την δύναμη της Παναγίας μας», το μήνυμα του Μητροπολίτη Δωρόθεου στον πρωθυπουργόι
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο 6