Πολιτική

Συμβούλιο αρχηγών για σχέδιο αντιμετώπισης θερμού επεισοδίου με την Τουρκία ζητά η Ένωση Κεντρώων

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προς αντιμετώπιση των απειλών της Τουρκίας» ζητά η Ένωση Κεντρώων.

Το συμβούλιο που κατά την Ένωση Κεντρώων πρέπει να συγκληθεί άμεσα υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επιβάλλεται ώστε να γίνει εθνική γραμμή η ύπαρξη σχεδίου για την αντιμετώπιση θερμού επεισοδίου.

“Οι μεγάλες δυνάμεις έχουν αποδείξει ότι στις κρίσεις δεν παίρνουν την πλευρά του δικαίου και θα αφήσουν μόνη της την Ελλάδα ‘να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά’. Χωρίς εθνική γραμμή υπάρχει ο κίνδυνος να καταρρεύσουν τα όνειρα της Ελλάδας” καταλήγει η Ένωση Κεντρώων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη για τα Τέμπη - Τα επόμενα βήματα
Τα κόμματα, αφού  μελετήσουν τα περιγραφόμενα  μπορούν να καταθέσουν στην Ολομέλεια αίτηση με 30 τουλάχιστον  υπογραφές βουλευτών για την σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής
Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη 3
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 3