Σάββατο, 17 Αυγ.
32oC Αθήνα

Συναγερμός στο “παπανδρεϊκό” στρατόπεδο

Συναγερμός στο “παπανδρεϊκό” στρατόπεδο

Αφορμή η σημερινή εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο με ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου, με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Αφενός για να υπάρξει κινητοποίηση και να γεμίσει ο χώρος του Ζαππείου όχι μόνο μέσα αλλά όσο γίνεται και στον εξωτερικό χώρο και αφετέρου για να αποφευχθούν τυχόν εκδηλώσεις εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου από “θερμόαιμους” οπαδούς και πολίτες “τύπου Ρέλλου”!

Στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου μετά την απαίτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να παραστεί στην εκδήλωση και να μιλήσει ανησυχούν ότι αυτό θα λειτουργήσει σαν “κόκκινο πανί” για ορισμένους έστω και λίγους “παπανδρεϊκούς” που μπορεί με τη στάση τους να τινάξουν στον αέρα την εκδήλωση.

Γι΄αυτό το λόγο στελέχη που βρίσκονται στον πρώην πρωθυπουργό έχουν αναλάβει εδώ και μέρες το δύσκολο έργο οργάνωσης και περιφρούρησης της εκδήλωσης καλώντας τα μέλη και του φίλους του ΓΑΠ και του ΠΑΣΟΚ σε κόσμια συμπεριφορά, ώστε να προστατευτεί η εικόνα του Γ. Παπανδρέου, του ΠΑΣΟΚ και της ιστορίας του και να μην δοθούν λαβές για αρνητικά σχόλια από “εχθρούς” εντός και εκτός κόμματος.

Πάντως η παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην εκδήλωση πιθανολογείται ότι θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για την παρουσία “παπανδρεϊκών” στελεχών που εδώ και μήνες έχουν ούτως ή άλλως αποστασιοποιηθεί από τα κομματικά δρώμενα.

Διαβέστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε