Πολιτική

Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα – Διονύση Τεμπονέρα

Με τον πρώην Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο οποίος έχει προκαλέσει αναταραχή στο κόμμα του μετά την απόφασή του να διοργανώσει εκδήλωση από κοινού με την Εφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα στο νέο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξαν, κατά πληροφορίες, οι ευρύτερες εξελίξεις στην Αριστερά και την Κεντροαριστερά, ενώ επρόκειτο για προγραμματισμένη συνάντηση.

Όπως έγινε γνωστό η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και του Διονύση Τεμπονέρα έγινε στο πλαίσιο των αιτημάτων που δέχεται ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη του κόμματος και στα οποία ανταποκρίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να παραστεί σε καμία άλλη εκδήλωση τις επόμενες ημέρες πέραν του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος Φεβρουαρίου.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή