Πέμπτη, 12 Σεπτ.
25oC Αθήνα

“Συνάντηση” μέσω βιντεοκλήσης Μητσοτάκη και Τσίπρα τη Δευτέρα για τον κορονοϊό

“Συνάντηση” μέσω βιντεοκλήσης Μητσοτάκη και Τσίπρα τη Δευτέρα για τον κορονοϊό

Πολιτικές εξελίξεις σηματοδοτεί η “επέλαση” του κορονοϊού και στην Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό αργά το απόγευμα της Κυριακής (15.03.2020), ορίστηκε συνάντηση – με βιντεοκλήση – ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, τη Δευτέρα (16.03.2020) στις 6 το απόγευμα.

Της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ανάλογες επαφές – μέσω βιντεοκλήσης – του πρωθυπουργού και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς με αντικείμενο την πορεία αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid-19 (κορονοϊός).

Click4more: Σακελλαροπούλου για κορονοϊό – “Είμαι δίπλα σας”

Σε ό,τι αφορά το ραντεβού Μητσοτάκη – Τσίπρα, πληροφορίες από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καλογήρου είχε νωρίτερα την Κυριακή (15.03.2020) τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη, προκειμένου να οριστεί η συνάντηση, για ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και κατάθεση προτάσεων συμβολής στην αντιμετώπιση της κρίσης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις