Συμβαίνει τώρα:
Ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισό, Κηφισίας και Μεσογείων - Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Αθηνών
Πολιτική

Συνάντηση Βούτση – ΠΑΣΟΚ για τον κανονισμό της Βουλής

Τις απόψεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατικής Συμπαράταξης άκουσε ο νέος Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. Κατά βάση σχετίζονταν με την βελτίωση του Κανονισμού της Βουλής και του έργου της Βουλής.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικόλαος Βούτσης, συναντήθηκε σήμερα με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλειος Κεγκέρογλου. Ο κ. κεγκέρογλου συνοδεύονταν από τους κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους του κόμματος, Θανάση Θεοχαρόπουλο, Ανδρέα Λοβέρδο, αλλά και τον διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας, κ. Βασίλειο Έξαρχο.

Η αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέπτυξαν στον Πρόεδρο της Βουλής τις προτάσεις σχετικά με τη βελτίωση του Κανονισμού της Βουλής με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας του Κοινοβουλίου, των κοινοβουλευτικών διαδικασιών της Νομοθετικής εργασίας και του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, καθώς και του ρόλου του βουλευτή.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για την τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις και κινητοποίηση για αλλαγή των δεδομένων
Από τη Χαριλάου Τρικούπη δεν παραβλέπουν το γεγονός ότι την συγκεκριμένη στιγμή την κυβέρνηση την συμφέρει να εμφανίζεται ότι έχει απέναντι της ένα αντισυστημικό κόμμα απ' ότι το ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ημερίδα του ΠΑΣΟΚ
Σωκράτης Φάμελλος για ανασχηματισμό: Δεν θα αλλάξει τον κατήφορο της κυβέρνησης – Προτεραιότητά μας η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως το ΠΑΣΟΚ είναι αρνητικό στις συνεργασίες. Στις 29 Μαρτίου η συνεδρίαση της ΚΕ για τη διεύρυνση του κόμματος
Ο Σωκράτης Φάμελλος
Φάμελλος: «Ο ανασχηματισμός και οι πιθανές παροχές δεν μπορούν να αλλάξουν τον κατήφορο της κυβέρνησης»
Κάνοντας έναν απολογισμό για την πρόταση δυσπιστίας της προηγούμενης βδομάδας, σημείωσε ως «επιτυχία» ότι κατάφεραν «να συνεννοηθούν με δημοκρατικό τρόπο τέσσερα κόμματα»
Σωκράτης Φάμελλος