Δευτέρα, 1 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Συνέδριο ΝΔ: Παρών και ο Παπαμιμίκος – Έπεσαν όλοι πάνω του! (ΦΩΤΟ)

Συνέδριο ΝΔ: Παρών και ο Παπαμιμίκος – Έπεσαν όλοι πάνω του! (ΦΩΤΟ)

Τα βλέμματα μελών της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφων “μαγνήτισε” ο Ανδρέας Παπαμιμίκος στο 10ο Συνέδριο του κόμματος, μετά και την παραίτησή του πριν λίγες ημέρες. Μία παραίτηση που ήρθε με αφορμή το εκλογικό φιάσκο στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από την παραίτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου από τη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής αλλά και από αυτή του μέλους της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα, ωστόσο, βρέθηκε στο 10ο Συνέδριο του κόμματος και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αρκετές συζητήσεις.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, μετά το (νέο) “γαλάζιο” φιάσκο, αυτή τη φορά στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, υπέβαλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή του, αφήνοντας μάλιστα αιχμές προς πολλές κατευθύνσεις.

Είχε δηλώσει πως για μια ακόμα φορά αναλαμβάνει ευθύνες που του αποδίδονται και δεν του αναλογούν και ζήτησε να σταματήσει το κυνήγι, όπως είπε, ανθρώπων που δεν φταίνε σε τίποτα.

Ακόμη τόνισε πως κάποιοι δεν ήθελαν την παρουσία του στο συνέδριο όπου και θα κατέθετε πρόταση για τη θεσμοθέτηση τάσεων. Απόψε το βράδυ πάντως έδωσε το παρών στο Συνέδριο και είναι χαρακτηριστικό πως σχεδόν αμέσως περιτριγυρίστηκε τόσο από δημοσιογράφους, όσο και από μέλη της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίο συνεχώς τον ρωτούσαν σχετικά με το… παρασκήνιο της παραίτησής του.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε