Πολιτική

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Αναβολή λόγω πανδημίας

Αναβλήθηκε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεδρίασαν πριν από μερικές ημέρες και αποφάσισαν  ότι οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή του συνεδρίου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, όλοι συμφώνησαν ότι ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων  εξαιτίας της μετάλλαξης  Όμικρον δεν επιτρέπει ούτε την ολοκλήρωση της προσυνεδριακής διαδικασίας και γι’ αυτό θα έπρεπε να το αναβάλουν.

Για την ώρα πάντως δεν έχει οριστεί νέα ημερομηνία. Η πορεία της πανδημίας θα καθορίσει το πότε θα οριστεί η νέα ημερομηνία, που πιθανότατα θα είναι μέσα στην άνοιξη. 

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο – Το μήνυμα του Μητροπολίτη Σύρου
«Εσείς στις πλάτες σας φέρετε τις ευθύνες του έθνους ολοκλήρου. Και χρειάζεστε την προσευχή για αυτή την δύναμη της Παναγίας μας», το μήνυμα του Μητροπολίτη Δωρόθεου στον πρωθυπουργόι
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη Ανάσταση στην Τήνο 6