Πολιτική

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Η περίπτωση Ρένα Δούρου

Η Ρένα Δούρου ήταν η μοναδική γυναίκα που εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια κεντρική επιτροπή που ανδροκρατείται και με κάποιους από τους υποψήφιους να έχουν υπερέκθεση στα ΜΜΕ και αλλού, κατάφερε να πείσει και να πάρει πάνω από 1.000 ψήφους.

Η Περιφερειάρχης Αττικής είναι η αλήθεια ότι απέχει πολύ καιρό από ότι έχει να κάνει με την έκθεση και την προβολή του έργου της σε social media και σε τηλεπαράθυρα. Από την στιγμή που εξελέγη επικεφαλής της Περιφέρειας ασχολήθηκε με το έργο της αχανούς αυτής περιοχής με τα τόσα προβλήματα αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν έπαψε να ασχολείται και με το κόμμα.

Οι 1090 ψήφοι που πήρε δείχνουν ότι και αποδοχή έχει στον κομματικό μηχανισμό και επίσης ότι όλα δεν είναι θέμα δημοσίων σχέσεων. Σε μια ανδροκρατούμενη Κεντρική Επιτροπή κατάφερε να εκλεγεί 9η από 10η που είχε εκλεγεί την προηγούμενη φορά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σχέδιο «μπαζώματος» πίσω από τις «παλινωδίες» του προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ μετά το πόρισμα για τα Τέμπη
Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Νέα Αριστερά λένε ότι από εκεί που η κυβέρνηση είχε «ευαγγέλιο» το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τώρα το αμφισβητεί, με τη συμμετοχή ακόμα μια φορά και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου