Σάββατο, 28 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Συνέντευξη Τσίπρα: Όταν τα νεύρα του χτύπησαν… κόκκινο!

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”.

Ο πρωθυπουργός εκνευρίστηκε και ύψωσε τον τόνο της φωνής του όταν ερωτήθηκε για τον ρόλο της Αστυνομίας και την έμμεση μείωση μισθών και συντάξεων, μέσω της αύξησης του ΦΠΑ σε προϊόντα και υπηρεσίες.

“Είμαστε όλοι απογοητευμένοι αλλά να αυτομαστιγωνόμαστε γιατί η αριστερά έχει μάθει στη λαθολογία δεν είναι σωστό”, απάντησε με ένταση ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια, όταν ο δημοσιογράφος τού διάβασε τα μηνύματα των ακροατών για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας όπως αυτά καταγράφηκαν κατά τη συγκέντρωση της 15ης Ιουλίου, ο κ. Τσίπρας αρχικά απάντησε σε χαμηλούς τόνους κάνοντας λόγο για μια κυβέρνηση που θέτει τα θέματα αυτά όπου υπάρχουν προς διερεύνηση.

Όταν, όμως, ο δημοσιογράφος του επισήμανε ότι “υπήρχαν και σπασίματα χεριών, κύριε πρόεδρε” ο Αλέξης Τσίπρας εξερράγη: “Η άλλη πλευρά καλύφθηκε με τις βόμβες που πήγαν να καεί ο κόσμος; Ότι ήταν 15 αλλοδαποί καλύφθηκε; Η αστυνομία τι πρέπει να κάνει όταν υπάρχει καταιγισμός βομβών; Να περιμένει μέχρι να καεί; Για σταθείτε λίγο”.

Η υψηλών τόνων απάντηση του πρωθυπουργού προκάλεσε την παρατήρηση του δημοσιογράφου: “Σας θυμώνω; Γιατί;” με τον Αλέξη Τσιπρα να απαντά “γιατί είμαι σε οικείο περιβάλλον”.  

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε