Πολιτική

Συνέντευξη Τσίπρα: Όταν τα νεύρα του χτύπησαν… κόκκινο!

Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”.

Ο πρωθυπουργός εκνευρίστηκε και ύψωσε τον τόνο της φωνής του όταν ερωτήθηκε για τον ρόλο της Αστυνομίας και την έμμεση μείωση μισθών και συντάξεων, μέσω της αύξησης του ΦΠΑ σε προϊόντα και υπηρεσίες.

“Είμαστε όλοι απογοητευμένοι αλλά να αυτομαστιγωνόμαστε γιατί η αριστερά έχει μάθει στη λαθολογία δεν είναι σωστό”, απάντησε με ένταση ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια, όταν ο δημοσιογράφος τού διάβασε τα μηνύματα των ακροατών για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας όπως αυτά καταγράφηκαν κατά τη συγκέντρωση της 15ης Ιουλίου, ο κ. Τσίπρας αρχικά απάντησε σε χαμηλούς τόνους κάνοντας λόγο για μια κυβέρνηση που θέτει τα θέματα αυτά όπου υπάρχουν προς διερεύνηση.

Όταν, όμως, ο δημοσιογράφος του επισήμανε ότι “υπήρχαν και σπασίματα χεριών, κύριε πρόεδρε” ο Αλέξης Τσίπρας εξερράγη: “Η άλλη πλευρά καλύφθηκε με τις βόμβες που πήγαν να καεί ο κόσμος; Ότι ήταν 15 αλλοδαποί καλύφθηκε; Η αστυνομία τι πρέπει να κάνει όταν υπάρχει καταιγισμός βομβών; Να περιμένει μέχρι να καεί; Για σταθείτε λίγο”.

Η υψηλών τόνων απάντηση του πρωθυπουργού προκάλεσε την παρατήρηση του δημοσιογράφου: “Σας θυμώνω; Γιατί;” με τον Αλέξη Τσιπρα να απαντά “γιατί είμαι σε οικείο περιβάλλον”.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Είμαστε με την Ομάδα Αλήθειας και με κάθε αλήθεια που εκφράζεται – Αυτοί που μας κατηγορούν από την αντιπολίτευση είναι θύτες
«Φοβερή αποκάλυψη. Ένας ιδιώτης πληρώνει άλλους ιδιώτες. Τα παιδιά της ομάδας αλήθειας έχουν βγει με ονόματα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα δημοσιεύματα για την Ομάδα Αλήθειας
Ο Παύλος Μαρινάκης στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση στο TikTok για το ψηφιακό φροντιστήριο – «Δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες μαθητές να προετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές»
Όπως τονίζει στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το ψηφιακό φροντιστήριο το παρακολουθούν ήδη 49.000 μαθητές και είναι εντελώς δωρεάν
Πανελλήνιες εξετάσεις
Το χρονοδιάγραμμα για τις έρευνες υδρογονανθράκων από τη Chevron νότια της Κρήτης – «Αγκάθι» η Τουρκία για το καλώδιο Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Υπεγράφη από τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Σταύρο Παπασταύρου, η δεύτερη υπουργική απόφαση, με την οποία προσδιορίζονται οι ακριβείς θαλάσσιες συντεταγμένες για έρευνες υδρογονανθράκων
Πλοίο 3