Site icon NewsIT

Σύνοδος Κορυφής: Ξέσπασε ο Γιούνκερ! “Δεν με αφήνουν να κοιμηθώ”

26.06.2015 | 07:46
Φωτογραφία: Reuters

Φωτογραφία: Reuters

Αυτό κι αν ήταν ξέσπασμα! Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δεν άντεξε άλλο. Και αναφώνησε πως δεν μπορεί πια να διαπραγματεύεται για την Ελλάδα γιατί... θέλει να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί! Ε, νισάφι πια!

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποφάσισε να τα… πει έξω από τα δόντια για τη μέθοδο που ακολουθείται το τελευταίο διάστημα στην ελληνική διαπραγμάτευση, η οποία κατά την άποψή του δεν είναι ο πλέον κατάλληλος τρόπος δουλειάς.

Λίγο μετά τη λήξη των εργασιών της πρώτης ημέρας της Συνόδου Κορυφής, ο Γιούνκερ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον πρόεδρο της ΕΕ , Ντόναλντ Τουσκ, είπε ότι η συνάντηση των επικεφαλής των θεσμών με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα κράτησε αρκετές ώρες χθες, κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να συνεχιστεί χθες βράδυ ως τις 03:00 και να ξαναρχίσει πάλι στις 09:00 το πρωί.

«Είμαι εξουθενωμένος, είμαι κουρασμένος», δήλωσε ο Ζ.Κ.Γιούνκερ. «Δεν μου αρέσει αυτή η μέθοδος εργασίας που δεν με αφήνει να κοιμηθώ. Δεν μπορούμε να λάβουμε τις σωστές αποφάσεις κουρασμένοι», είπε. Δεν είναι η κατάλληλη μέθοδος εργασίας, ούτε για εμάς, ούτε για εσάς (τους δημοσιογράφους), πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version