Site icon NewsIT

ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε. ή ΣΥΡΙΖΑ & ΣΙΑ ή μήπως ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕ;

17.03.2015 | 11:03
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Τον θυμάστε εκείνο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που είχε ντυθεί παπάς σε μία προσπάθεια να κάνει αποκριάτικο χιούμορ. Ε, λοιπόν αυτός ο… καρνάβαλος ξαναχτύπησε κι ας μην είναι τώρα αποκριές.

Με παρέμβασή του ο …σοσιαλιστής, κομμουνιστής, τροσκιστής ή αναρχικός, ζητάει τα ρέστα από τον Τσίπρα και τον εγκαλεί γιατί ζήτησε από τους βουλευτές του κόμματός του να μην πάρουν βουλευτικά αυτοκίνητο.

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος σύντομα θα μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες, γιατί και η βλακεία έχει θέση εκεί. Και θα μπει για τη φράση του “έχετε μήπως υπόψη σας κάποιον εργαζόμενο-υπάλληλο που η εργασία του προϋποθέτει την περιοδεία στο νομό ή στην πόλη να το κάνει με δικό του μέσο ή κάποιον που αναγκάζεται να περιοδεύει “εκτός έδρας” να μην του παρέχεται από την εταιρία του, στέγη, τροφή και μέσο μετακίνησης;”.

Αλέξη, ως διευθύνων σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε. έχεις άδικο και ο σύντροφός σου Βαγγέλης δίκιο. Παραβιάζεις τα εργασιακά του δικαιώματα. Αλλά πάλι, επειδή αγνόησε μία σημαντική σου απόφαση και σε σοβαρές Α.Ε. αυτό δεν νοείται, δεν γίνεται ανεκτό, προτείνω ως διευθύνων σύμβουλος πάλι,  να του δώσεις την αποζημίωση που δικαιούται και να τον στείλεις σπίτι του…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version