Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ακροδεξιά αθλιότητα στελέχους της ΝΔ για τη φασιστική επίθεση στο Πέραμα

«Ο,τι σπέρνεις, θερίζεις» σχολίασε μεταξύ άλλων το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας για τη φασιστική επίθεση σε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα.

Εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη η ακροδεξιά αθλιότητα του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, Στάθη Τετράδη, τονίζει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, όπως επισημαίνει, το εν λόγω στέλεχος έφτασε στο σημείο να επιχαίρει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη βίαιη, φασιστική επίθεση που δέχτηκε μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα.

«Μόλις χτες ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωνε ότι δεν υπάρχουν ακροδεξιοί στο κόμμα του. Στην πραγματικότητα, όμως, ο ακροδεξιός λόγος είναι τόσο κυρίαρχος στην αξιωματική αντιπολίτευση, που αντίστοιχες δηλώσεις έχουν γίνει σύνηθες φαινόμενο για τη συντηρητική παράταξη, χωρίς να τυγχάνουν της δέουσας έμπρακτης αποδοκιμασίας. Στο κόμμα του κ. Γεωργιάδη και του κ. Βορίδη είναι απολύτως αποδεκτή η κάλυψη της φασιστικής βίας και ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθεί αμέτοχος τις εξελίξεις» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Τετράδης, σε σχόλιό του στο διαδίκτυο, είχε γράψει για το μέλος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που δέχτηκε τη φασιστική επίθεση: «Ο Βαγγέλης και ο κάθε Βαγγέλης που το παίζει αντίφα ανήκει και αυτός στα καρκινώματα του φασισμού οπότε ό,τι σπέρνεις – θερίζεις από μένα!».

tetradis

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ