Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Άλλαξε χώρο η εκδήλωση για το “Μακεδονικό” υπό τον φόβο επεισοδίων

Στους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) θα πραγματοποιηθεί τελικά η αποψινή ομιλία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Ελλάδας, με θέμα τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η “θερμή” υποδοχή που ετοίμαζαν σύλλογοι πολιτών αλλά και οπαδοί του ΠΑΟΚ σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θα έπαιρναν μέρος σήμερα το βράδυ σε εκδήλωση για τη συμφωνία με την πΓΔΜ, άλλαξε χώρο διεξαγωγής.

Όπως έγινε γνωστό με νεότερη ανακοίνωση, η ομιλία με θέμα “Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια”, που επρόκειτο να δοθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, θα γίνει την ίδια ώρα (19:00) στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα αναλυθούν όλες οι λεπτομέρειες για την συμφωνία των πρωθυπουργών των δύο χωρών, κ.κ. Τσίπρα – Ζάεφ στη λίμνη των Πρεσπών.

 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Εξαιρετικά σύνθετο φαινόμενο» – «Καμπανάκι» Λέκκα για κατολισθήσεις σε 5 περιοχές
«Δεν μπορεί κανείς να κάνει καμία πρόβλεψη, αλλά σήμερα είμαστε πιο αισιόδοξοι σε σχέση με χθες. Οι νησιώτες μας να είναι ψύχραιμοι και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών» δήλωσε ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Εξαιρετικά σύνθετο φαινόμενο» – «Καμπανάκι» Λέκκα για κατολισθήσεις σε 5 περιοχές