Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση απονομή δικαιοσύνης για το ρατσιστικό έγκλημα στην Κέρκυρα!

«Η στυγερή δολοφονία στη Λευκίμμη της Κέρκυρας του 63χρονου εργάτη Πετρίτ Ζίφλε είναι ένα ρατσιστικό έγκλημα από μέλος της Χρυσής Αυγής για το οποίο πρέπει άμεσα να αποδοθεί δικαιοσύνη» υπογραμμίζει σε γραπτή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «επιβεβαιώνεται με τον πιο τραγικό τρόπο, για μια ακόμη φορά, ότι η εγκληματική οργάνωση σπέρνει το μίσος, οπλίζοντας το χέρι ανθρώπων εναντίων ανθρώπων. Υπενθυμίζει, όμως, και την ευθύνη όλων μας να δυναμώσουμε τη μάχη απέναντι στο ρατσισμό και τον εθνικισμό και σε όσους καλλιεργούν τη μισαλλοδοξία στην ελληνική κοινωνία”.

“Και βέβαια η καταδίκη του ρατσιστικού και εθνικιστικού μίσους δεν πρέπει να γίνεται με μισόλογα και κατόπιν εορτής, αλλά να συνοδεύεται από τη διαρκή και καθημερινή πάλη ενάντια στις εκφάνσεις του», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ