Site icon NewsIT

ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε κοντά στην αυτοδυναμία

12.01.2015 | 10:12
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

"Μεγάλη δημοκρατική αλλαγή στο εσωτερικό" Πρόκειται για την εκτίμηση-πρόβλεψη του ΣΥΡΙΖΑ με βάση τα στοιχεία των τελευταίων δημοσκοπήσεων καθώς καταγράφεται με σαφήνεια όπως λένε στην Κουμουνδούρου ότι "ο ελληνικός λαός υποστηρίζει την ουσία του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για σταμάτημα της λιτότητας και διαπραγμάτευση με τους εταίρους για μείωση του χρέους".

Οι εκλογολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν ιδιαίτερη σημασία:

Στην δημοσκόπηση της GPO στη οποία το 53,7% του ελληνικού λαού θέλει από την επόμενη κυβέρνηση να κάνει εκ νέου διαπραγμάτευση και νέα συμφωνία, ενώ μόλις το 12,6% επιθυμεί συνέχιση της σημερινής πολιτικής. Επίσης, το 52,6% πιστεύει στην περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση έρθει σε σκληρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους, οι εταίροι μας θα αναγκαστούν να υποχωρήσουν

Στην δημοσκόπηση της Public Issue όπου το 73% θέλουν να γίνει διαπραγμάτευση με τους δανειστές για να πληρωθεί μικρότερο μέρος του χρέους και το 67% απαντά ότι είναι κατά του μνημονίου.

Στις δημοσκοπήσεις από την PALMOS ANALSIS για το TVXS που προβλέπει 146 έδρες για τον ΣΥΡΙΖΑ και σε 151 από τη Public Issue για την «Αυγή»

“Αυτά τα ευρήματα αποδεικνύουν πως η επιλογή του κ. Σαμαρά να δηλητηριάσει την πολιτική ζωή με τον φόβο δεν θα γίνει ποτέ ηγεμονική. Αντιθέτως, δείχνουν ότι ο πυρήνας του πολιτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλειοψηφικός” τονίζουν από την Κουμουνδούρου και επισημαίνουν, “γι΄ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε τροχιά ενίσχυσης των ποσοστών του με δυναμική τέτοια που να καθιστά απολύτως εφικτή την αυτοδυναμία”.

“Είναι, δηλαδή, εμφανές ότι ολοένα και περισσότεροι πολίτες κατανοούν την ανάγκη να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδυναμία σημειώνουν οι στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου “να έχει ο τόπος μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση που θα διαπραγματευτεί σκληρά και θα αντιμετωπίσει τις παθογένειες που κατατρέχουν τη χώρα επί δεκαετίες”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version