Site icon NewsIT

ΣΥΡΙΖΑ: Ευρωψηφοδέλτιο σε ώρα ΠΑΣΟΚ, με σποτ Τσίπρα και συνθήματα ανατροπής

30.04.2014 | 08:59
ΣΥΡΙΖΑ: Ευρωψηφοδέλτιο σε ώρα ΠΑΣΟΚ, με σποτ Τσίπρα και συνθήματα ανατροπής

Ώρα ΠΑΣΟΚ και μάλιστα εποχής Γιώργου Παπανδρέου λειτούργησε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου χθες το απόγευμα στον πολυχώρο “Αθηναϊδα” στον Βοτανικό καθώς η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και τελικά ο Αλέξης Τσίπρας άρτι αφιχθείς από τας Ευρώπας κατέφθασε στις 8.15΄μ.μ.

Στην κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου είχαν πάρει θέση από πολύ νωρίς όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές (…πλην 3, ο ένας απουσίαζε λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος όπως ειπώθηκε και οι άλλοι δύο σε κομματικές εκδηλώσεις στην επαρχία), καθώς και τα κορυφαία στελέχη, βουλευτές του κόμματος, με προεξάρχουσα την “τρόικα” της Κουμουνδούρου Βίτσας-Παπάς -Σκουρλέτης.

Το κλίμα αισιόδοξο και με πολλά χαμόγελα, με τις μουσικές στη διαπασών και όπως και στη συγκέντρωση στα Χανιά να θυμίζουν έντονα προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, ενώ κατά την είσοδο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έπαιζε το τραγούδι του Αλκίνοου Ιωαννίδη “Αυτός ο Κόσμος που αλλάζει”.

Πριν ξεκινήσει τη ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπαιξαν 3 προεκλογικά σποτ, με το τρίτο να δίνει έμφαση στο ευρωπαϊκό προφίλ του Αλέξη Τσίπρα με πλάνα από τις πρόσφατες επισκέψεις του σε Ρώμη, Μαδρίτη, Παρίσι και αλλού, με τους παρευρισκόμενους που είχαν κατακλύσει την αίθουσα να φωνάζουν το σύνθημα “Εμπρός λαέ μην τους φοβηθείς, ήρθε η ώρα της ανατροπής”.

Αίσθηση προκάλεσε το απόσπασμα της ομιλίας του κ. Τσίπρα εκτός κειμένου όταν αναφέρθηκε στον Μανόλη Γλέζο καθώς είπε ότι κατά τη είσοδό του στην εκδήλωση το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς του είπε “Κουρασμένο σε βλέπω…αλλά εσύ είσαι 39 και γω 29…!” και όταν τον ρώτησε πως προέκυψε το “29” ο Μανόλης Γλέζος του απάντησε χαμογελώντας “Είναι το 92 ανάποδα”!

Την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου έκανε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης υπό τους ήχους Μίκη Θεοδωράκη και αν κρίνουμε από τα χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων την αποθέωση γνώρισαν η Κωνσταντίνα Κούνεβα και ο Μανόλης Γλέζος και ακολούθησαν κατά σειρά εμφάνισης οι: Κρίτων Αρσένης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Γιάννης Μηλιός, Δημήτρης Παπαδημούλης, Δήμητρα Μανώλη, Γιάννης Μπουρνούς, Σοφία Σακοράφα και Νίκος Χουντής.

Τελευταίος ανέβηκε στο βήμα της παρουσίασης ο Μανόλης Γλέζος ο οποίος κάλεσε τους υποψηφίους να δώσουν τη μάχη υπεράνω ζωής όπως είπε “για να κοπεί…σύριζα το καθεστώς”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα τα ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Α. Τσίπρας: “Σηκωθείτε Έλληνες να τελειώνουμε με την ακροδεξιά του Μαξίμου”

Θέμα εξόδου από το ευρώ θέτει ο Μανώλης Γλέζος! «Αν μας συμφέρει, θα παραμείνουμε. Αν δεν μας συμφέρει, δεν θα παραμείνουμε»

Πάγκαλος: Τρομοκράτης κι αλήτης ο ΣΥΡΙΖΑ, αν πάρει τις ευρωεκλογές, έφυγα από την Ελλάδα

Γλέζος για την ηλικία του: «Δεν έχω κάνει συμβόλαιο ότι θα πεθάνω στο κρεβάτι!»

Μέσα στο πρώτο ευρωπαϊκό debate – Δείτε όλη τη “μονομαχία” (VIDEO)

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version