Κυριακή, 13 Οκτ.
24oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Σκηνές έντασης στην Κεντρική Επιτροπή – Ύβρεις και επιθέσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Σκηνές έντασης στην Κεντρική Επιτροπή – Ύβρεις και επιθέσεις
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Καζάνι που βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τις σκηνές έντασης στην Κεντρική Επιτροπή, να αποτυπώνονται από τις κάμερες και τα φλας των φωτογράφων.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις συμβαίνουν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ψηφοφόροι του κόμματος που πρόσκεινται στον Στέφανο Κασσσελάκη συγκεντρώθηκαν έξω από την αίθουσα της ΚΕ και έβαζαν στο στόχαστρο ακόμα και δημοσιογράφους για αυτά που έγραφαν και έλεγαν. Το κλίμα ήταν εκρηκτικό, με τις εικόνες να αποτυπώνουν ένα μέρος από τα όσα έγιναν.

Μια γυναίκα, οπαδός του Στέφανου Κασσελάκη, αντέδρασε έντονα έξω από τον χώρο που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή όταν ένα άλλο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ την αποκάλεσε μαζί με άλλες γυναίκες ως «λέσχη κυριών».

Συγκεκριμένα γυναίκα φώναζε: «Θα σας τελειώσουμε όλους τους σεξιστές εδώ. Λέσχη κυριών; Εδώ είμαστε λέσχη κυριών; Με είπες λέσχη κυριών; Σεξιστής είσαι, έξω από το κόμμα οι σεξιστές; Είσαι παλαιάς κοπής άντρας;

Το θερμόμετρο της έντασης είχε αρχίσει να ανεβαίνει λίγο νωρίτερα όταν μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, προσκείμενα προς τον Στέφανο Κασσελάκη, άρχισαν να καταγγέλλουν ότι κάποιος που δεν ήταν μέλος της ΚΕ πήρε κάρτα άλλου μέλους και μπήκε μέσα στο χώρο της συνεδρίασης.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως με 138 ψήφους σε σύνολο 151 πέρασε η απόφαση στην Κεντρική Επιτροπή ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος ο Κασσελάκης για την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Οπαδοί του ξέσπασαν με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων είναι προγραμματισμένη για τις 24 Οκτωβρίου και μετά την απόφαση αυτή ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να καταθέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή φωτό: Eurokinissi

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις