Site icon NewsIT

ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση: Μιλάει για πισίνα το πηγάδι διαπλοκής χωρίς πάτο

03.08.2024 | 22:13
ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση: Μιλάει για πισίνα το πηγάδι διαπλοκής χωρίς πάτο

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έσπευσε να υιοθετήσει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για την πισίνα του Στέφανου Κασσελάκη στο εξοχικό του στις Σπέτσες.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Στέφανος Κασσελάκης έφτιαξε πριν μερικούς μήνες στο εξοχικό του σπίτι στις Σπέτσες μια πισίνα, παρότι απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά με βάση το Προεδρικό Διάταγμα του 1981 που καθορίζει τους όρους δόμησης στο νησί. «Ο κ. Κασσελάκης έλαβε στις 6/6/2023 οικοδομική άδεια «εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας» από την Υπηρεσία Δόμησης του Πειραιά δηλώνοντας ότι θα προχωρούσε σε «εσωτερικές διαρρυθμίσεις και επισκευές, αλλαγή κεραμιδιών στέγης με χρήση ικριωμάτων» με πρόσθετες επιλογές «εσωτερικές διαρρυθμίσεις – εργασίες αλλαγής χρήσης» και «συντήρηση, επισκευή στεγών με χρήση ικριωμάτων». Πουθενά δεν αναφέρει τίποτα για πισίνα», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Τα μεγάλα λόγια του Στέφανου Κασσελάκη για το κράτος δικαίου βούλιαξαν στον βυθό μιας παράνομης πισίνας», τόνισε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. «Τζίφος η “αποκάλυψη” για την πισίνα, δε σας φοβάμαι», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στην απάντησή του, για να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πως «μερικές φορές είναι προτιμότερο να μην απαντάς καθόλου».

«Οι επιθέσεις του Μαξίμου είναι πλέον προβλέψιμες»

«Μιλάει για «πισίνα» το πηγάδι διαπλοκής χωρίς πάτο: η κυβέρνηση Μητσοτάκη έσπευσε, διά του εκπροσώπου της, του Παύλου Μαρινάκη, να υιοθετήσει «αμάσητο» όλο το δήθεν ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος” για τη δήθεν «πισίνα Κασσελάκη» για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι επιθέσεις του Μαξίμου, διά των πληρωμένων πιστολιών του, είναι πλέον προβλέψιμες. Όσο περισσότερη λάσπη ρίχνουν στον ανεμιστήρα, τόσο προδίδουν τον πανικό τους», υπογραμμίζει.

«Μόνο που ο πανικός είναι κακός σύμβουλος: η συνεχιζόμενη απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών, με τελευταίο επεισόδιο την κυβερνητική παρωδία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, μαζί με την προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, θα παρασύρουν στο βυθό και την κυβέρνηση και τους φίλους της στο επιχειρηματικό κι εκδοτικό κατεστημένο.
Για κάθε «πισίνα» που θα εφευρίσκουν, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα απαντάει με μια ακόμα απόδειξη της διαπλοκής τους», επισημαίνεται.

«Καταντάει φαρσοκωμωδία να ζητάει η ΝΔ απαντήσεις, όταν η ίδια και ο πρόεδρός της δεν έχουν δώσει ποτέ καμία. Για εκείνα τα 39 ακίνητα του Κυριάκου Μητσοτάκη με το μισθό του βουλευτή, το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι, τα νεοαποκτηθέντα ακίνητα στο “απάτητο” βουνό του Ζαγορίου και βέβαια τις ΜΗ δηλώσεις «πόθεν έσχες» των τελευταίων δύο ετών, θα ψελλίσουν κάποτε μια λέξη;», καταλήγει.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version