Site icon NewsIT

ΣΥΡΙΖΑ για λίστα Μπόργιανς: Να σταματήσει το κρυφτό ο Μητσοτάκης

25.02.2016 | 14:36
ΣΥΡΙΖΑ για λίστα Μπόργιανς: Να σταματήσει το κρυφτό ο Μητσοτάκης

Με μια σκληρή ανακοίνωση στην οποία ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σταματήσει το κρυφτό απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Γιώργο Κουμουτσάκο, δίνοντας συνέχεια στον "πόλεμο δηλώσεων" για τη λίστα Μπόργιανς.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι:“η συνεχιζόμενη σιωπή όχι μόνο συνιστά ομολογία ενοχής από την πλευρά της ΝΔ, αλλά αναδεικνύει και τεράστιο έλλειμμα σοβαρότητας”.

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Όταν ο πρωθυπουργός κάλεσε από το βήμα της Βουλής τον Κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση για το ζήτημα της άρνησης αποδοχής στοιχείων για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή από το γερμανικό κρατίδιο της Ρηνανίας-Βεστφαλίας, καταθέτοντας τη σχετική επιστολή του Β. Μπόργιανς, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επιλέξει να απουσιάζει.

Σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, επέλεξε πάλι να μην απαντήσει επί της ουσίας, κάνοντας λόγο για «λάσπη» και ότι ο Α.Τσίπρας δεν ανέφερε τις λέξεις… “ηλεκτρονικά στοιχεία-cd”, αλλά μόνο cd. Αν μη τι άλλο, η συνεχιζόμενη σιωπή όχι μόνο συνιστά ομολογία ενοχής από την πλευρά της ΝΔ, αλλά αναδεικνύει και τεράστιο έλλειμμα σοβαρότητας.

Την ώρα που η κυβέρνηση Σαμαρά υιοθετούσε με περισσή ευκολία σκληρά μέτρα εναντίον των αδυνάτων, έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι της για να προστατέψει τους ισχυρούς . Καλούμε τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κ. Μητσοτάκη, να πάψει να παίζει κρυφτό αναφορικά με το θέμα της λίστας Μπόργιανς και να πάρει επιτέλους επίσημα θέση”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version