Τετάρτη, 24 Ιουλ.
33oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί έγινε η συνάντηση με τον Στουρνάρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ, EUROKINISSI

Και επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει τη συνάντηση που είχαν οι βουλευτές του Γιάννης Δραγασάκης και Ευθύμης Τσακαλώτος με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Τόσο πηγές της Κουμουνδρούρου όσο και συνεργάτες του Γιάννη Δραγασάκη επιβεβαίωσαν το ραντεβού με τον πρώην υπουργό Οικονομικών μετά τις δηλώσεις Γεωργιάδη και τις διαρροές από το Μαξίμου για πανικό στις τράπεζες αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, ενώ γνωστοποίησαν πως υπήρξαν τηλεφωνικές επαφές με τραπεζίτες.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και μέρες είχε αντιδράσει στις γνωστές διαρροές του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, τόσο με ανακοίνωση του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα όσο και με δηλώσεις βουλευτών και στελεχών του, με τις οποίες καλούσε όλους τους θεσμικούς φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους», αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.

Έτσι, τονίζεται, στο πλαίσιο αυτό υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με στελέχη τραπεζών, ενώ πραγματοποιήθηκε και συνάντηση κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τους Γ. Δραγασάκη και Ευκλ. Τσακαλώτο με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το …μαντρί του ρεαλισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ρύθμιση του χρέους

Μυστικό ραντεβού Στουρνάρα με Δραγασάκη – Τσακαλώτο

“Σκοτώθηκαν” για την COSCO – Άδωνις σε ΣΥΡΙΖΑ: Δεν καταλαβαίνετε από λεφτά, γιατί είστε κομμουνιστές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε