Site icon NewsIT

ΣΥΡΙΖΑ: Η ακροδεξιά και ρατσιστική ρητορική του κ. Μπαλτάκου…

22.03.2014 | 13:02
ΣΥΡΙΖΑ: Η ακροδεξιά και ρατσιστική ρητορική του κ. Μπαλτάκου…

Η δήλωση του γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου “είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω” προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ζητά “να απαντήσει ο πρωθυπουργός”.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

“Η ακροδεξιά, αντικομουνιστική και ρατσιστική ρητορική του κ. Μπαλτάκου δεν εκθέτει μόνο τη ΝΔ, αλλά και την ίδια την κυβέρνηση της οποίας αποτελεί Γενικό Γραμματέα, καθώς και προσωπικά τον πρωθυπουργό. Το ερώτημα σχετικά με το αν οι θέσεις που εκφράζει ο κ. Μπαλτάκος αντιπροσωπεύουν την κυβέρνηση παραμένει και σε αυτό καλείται να απαντήσει άμεσα ο πρωθυπουργός”.

Ο κ. Μπαλτάκος έκανε τη δήλωση αυτή με αφορμή την αντιπαράθεση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκο για την ρύθμιση για την απέλαση μεταναστών.

Ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης επανέλαβε και στο NewsIt πως “είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω” και πρόσθεσε ότι οι κομμουνιστικές εμμονές έχουν ταλαιπωρήσει τη χώρα. Διερωτήθηκε δε αν μπορεί κάποιος να είναι κομμουνιστής γιατί να μην επιτρέπεται να είναι αντικομμουνιστής.

Διαβάστε
Μπαλτάκος: Γεννήθηκα και θα πεθάνω αντικομμουνιστής

Μονομαχία δυο υπουργών στην Βουλή – Αποσύρθηκε άρθρο για τους μετανάστες – Ο ένας την έφερνε ο άλλος την απέσυρε

Κόκκινος συναγερμός στο Μαξίμου για τις κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή

Το γάλα απειλεί να “κόψει” την συνοχή της κυβέρνησης – Καταψηφίζουν: Βλάχος, Μωραϊτης, Σηφουνάκης, Χαρακόπουλος, Κασσής, Τζαμτζής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version