Site icon NewsIT

ΣΥΡΙΖΑ: Η επίθεση στον πρέσβη δεν εξυπηρετεί συμφέροντα του ελληνικού λαού

30.12.2013 | 12:45
ΣΥΡΙΖΑ: Η επίθεση στον πρέσβη δεν εξυπηρετεί συμφέροντα του ελληνικού λαού

Αφού καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση κατά της οικίας του Γερμανού πρέσβη στην Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει σε ανακοίνωσή του πως δε συμβάλει στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

«Η σημερινή απόλυτα καταδικαστέα επίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη όχι μόνο δεν συμβάλει στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του ελληνικού λαού, αλλά, αντιθέτως, δίνει αφορμή για τη δημιουργία ενός κλίματος γενικευμένης ανασφάλειας και συκοφάντησης των κοινωνικών αγώνων» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τέτοιου είδους ενέργειες δεν σχετίζονται σε καμιά περίπτωση με τους ειρηνικούς, κοινωνικούς, μαζικούς αγώνες του ελληνικού λαού ενάντια στις άδικες μνημονιακές πολιτικές, που τα τελευταία χρόνια επιφέρουν ακραία φτώχεια και δυστυχία. Ο ελληνικός λαός σέβεται την παρουσία όλων των διπλωματών στη χώρα μας» προσθέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γερμανός πρέσβης: Δεν θα διαταραχθούν οι σχέσεις των δυο χωρών

Πως έγινε η επίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι – 4 οι δράστες – Ποιους «βλέπει» πίσω από το χτύπημα η Αντιτρομοκρατική

Επικοινωνία Σαμαρά – Μέρκελ – “Δεν τους νοιάζει η Ελλάδα”, είπε για τους τρομοκράτες ο πρωθυπουργός!

Γάζωσαν με καλάσνικοφ το σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι – Η Αντιτρομοκρατική ανέλαβε τις έρευνες, 6 προσαγωγές – Αποκλεισμένοι οι γύρω δρόμοι

Ποιούς θα κατεβάσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στους 3 μεγάλους Δήμους – Ονόματα έκπληξη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version