Πέμπτη, 12 Σεπτ.
26oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: «Καρφιά» κατά Κασσελάκη από τον πρώην διευθυντή της «Αυγής» Άγγελο Τσέκερη για προσλήψεις και μισθούς επί προεδρίας του

ΣΥΡΙΖΑ: «Καρφιά» κατά Κασσελάκη από τον πρώην διευθυντή της «Αυγής» Άγγελο Τσέκερη για προσλήψεις και μισθούς επί προεδρίας του
ΦΩΤΟ αρχείου ΑΠΕ ΜΠΕ

Σκιές και υπονοούμενα για τα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ τον έναν χρόνο που ήταν πρόεδρος του κόμματος άφησε σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη ο πρώην διευθυντή της «Αυγής», Άγγελος Τσέκερης.

«Δώστε στη δημοσιότητα προσλήψεις και μισθούς του τελευταίου 11μηνου και βλέπουμε μετά ποιος ξανακατεβαίνει για πρόεδρος», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Άγγελος Τσέκερης για τον «έκπτωτο» επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής της «Αυγής» συμπληρώνει την ανάρτηση με ένα σχόλιο – γρίφο σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη: «Ά, και αντικείμενο. Για να δούμε ποιοι ασχολήθηκαν με τον αγώνα ενάντια στη Δεξιά και ποιοι με τις μπογιές πλοίων».

 

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 το βράδυ της Πέμπτης (12.09.2024) θα γίνει η έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, τέσσερα 24ωρα μετά τα δραματικά γεγονότα με την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Την Τετάρτη (11.09.2024) τηλεφώνησε, ως γνωστόν, από τις Σπέτσες στους στενούς του συνεργάτες και τους ζήτησε να θέσουν τον μηχανισμό του σε κατάσταση «ετοιμότητας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις