Site icon NewsIT

ΣΥΡΙΖΑ: Κοστολογημένο το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Τσίπρας – Αναλυτικός πίνακας με τα ποσά

22.09.2020 | 06:53
ΣΥΡΙΖΑ: Κοστολογημένο το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Τσίπρας – Αναλυτικός πίνακας με τα ποσά

Την κυβερνητική επιχειρηματολογία ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν και πάλι στην Θεσσαλονίκη χωρίς κοστολογημένο πρόγραμμα  – και με την λογική ότι υπάρχουν “λεφτόδεντρα” – αντέκρουσαν τα στελέχη της Κουμουνδούρου, παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία.  

«Η βαθιά ύφεση, οι 200.000 χαμένες θέσεις εργασίας, η ασφυξία που επιβάλλουν στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις τις οποίες αφήνουν χωρίς ρευστότητα και τις οδηγούν σε λουκέτα, η μείωση μισθών και εισοδημάτων, η διάλυση των εργασιακών σχέσεων, η αποδυνάμωση της δημόσιας υγείας και παιδείας σε συνθήκες υγειονομικής κρίσης, είναι ήδη η πραγματικότητα που βιώνει η κοινωνία» ανέφεραν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθέτουν πως «οι ισχυρισμοί τους ότι η πρότασή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήθεν “δεν είναι κοστολογημένη”, ότι είναι “λεφτόδεντρα” κ.λπ., είναι παντελώς αβάσιμοι και ψευδείς, έχουν κουράσει την κοινωνία και είναι πρόκληση να ακούγονται από αυτούς που επί 7 μήνες λένε ότι δήθεν έδωσαν 24 δισ. για άμεση στήριξη της οικονομίας, ενώ στην πραγματικότητα έχουν δώσει μόνο 4,6 δισ.

Προφανώς, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, αλλά και η αλεπού κάποια στιγμή σοβαρεύεται και σταματάει να αυτογελοιοποιείται, το ίδιο θα πρέπει να κάνει και η κυβέρνηση.

Για αρχή ας μελετήσει το πραγματικό κόστος των μέτρων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

Οι ίδιοι άνθρωποι προκάλεσαν και προσκάλεσαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για δημόσιο διάλογο λέγοντας πως «κατανοούμε απόλυτα τους λόγους που το κυβερνητικό επιτελείο αποφεύγει “πολύ ευλαβικά” την διεξαγωγή ενός δημοσίου διαλόγου πάνω στις συγκεκριμένες προτάσεις. Δυστυχώς όμως για τον κ. Πέτσα αυτό πια το κατανοούν και οι πολίτες».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version