Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ξέφυγε του Κεδίκογλου η λέξη “αποστασία” και θα ξεροκατάπινε ο Σαμαράς

"Μάλλον του ξέφυγε του κ. Κεδίκογλου η αναφορά στον όρο αποστασία και θα έκανε τον πρωθυπουργό να ξεροκαταπίνει, όταν όλοι θυμόμαστε την αποστασία Σαμαρά από την κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επικριτική δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου.

Πιο αναλυτικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανεφέρθηκε χθες επικριτικά στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ο Πάνος Σκουρλέτης απηύθυνε «πρόσκληση σε αποστασία». Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε με τη σειρά του ότι «μάλλον του ξέφυγε του κ. Κεδίκογλου η αναφορά στον όρο αποστασία και θα έκανε τον πρωθυπουργό να ξεροκαταπίνει, όταν όλοι θυμόμαστε την αποστασία Σαμαρά από την κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται και παλαιότερη δήλωση του πρωθυπουργού πως αν κάποιος κυβερνητικός βουλευτής καταψηφίσει τον νόμο για τα ακίνητα και την απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, η αποχώρησή του θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο που θα προστρέξει.

Τελικά, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι σοφός ο λαός που λέει πως «δεν πρέπει να μιλάς για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, χθες, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη στην εφημερίδα Real News, είχε δηλώσει ότι, “το έχει καταλάβει πια κάθε Έλληνας πολίτης: η αξιωματική αντιπολίτευση κατάντησε να έχει την αποστασία σαν το κορυφαίο σύνθημα και τη μοναδική επιδίωξή της! Ντροπή…”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καραμανλής κατά Στουρνάρα: Ή αυτός ή εγώ!

“Πόλεμος” ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το το ξύλο στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής


Στρατούλης για Κεδίκογλου: Κοινός συκοφάντης, κατασκευάζει δηλώσεις

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το φιάσκο του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και η αποτυχία του «επιτελικού» κράτους Μητσοτάκη για το πόρισμα της μεγαλύτερης σιδηροδρομικής τραγωδίας
Στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι βρίσκονται και πάλι μπροστά σε μία νέα κίνηση της κυβέρνησης να απεγκλωβιστεί από την υπόθεση των Τεμπών δημιουργώντας με όσα λέγονται και γίνονται σύγχυση στους πολίτες
Τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ της Χαριλάου Τρικούπη
Νέο σχέδιο «μπαζώματος» πίσω από τις «παλινωδίες» του προέδρου του ΕΔΟΑΣΑΑΠ μετά το πόρισμα για τα Τέμπη
Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Νέα Αριστερά λένε ότι από εκεί που η κυβέρνηση είχε «ευαγγέλιο» το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τώρα το αμφισβητεί, με τη συμμετοχή ακόμα μια φορά και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
Άδωνις Γεωργιάδης κατά Αντιπολίτευσης: Δηλητηριάσατε την πολιτική ζωή με το τεράστιο ψέμα του παράνομου φορτίου
«Σήμερα καταρρίπτονται με πάταγο οι ασυναρτησίες σας», πρόσθεσε ο Υπουργός Υγείας από το βήμα της Βουλής και μίλησε για «παλαβομάρες» της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη διάρκεια συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων στην Ολομέλεια της Βουλής