Παρασκευή, 9 Αυγ.
28oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κατηγορεί τον Χρήστο Γιαννούλη ότι πρότεινε αποχώρηση βουλευτών – «Σας βλέπουμε»

ΣΥΡΙΖΑ: Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κατηγορεί τον Χρήστο Γιαννούλη ότι πρότεινε αποχώρηση βουλευτών – «Σας βλέπουμε»
Eurokinissi φωτογραφίες αρχείου

Εκρηκτική παραμένει η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του συνεδρίου του Οκτωβρίου, με νέο επεισόδιο στο σίριαλ των εσωκομματικών συγκρούσεων τις ευθείες βολές που εκτόξευσε εναντίον του βουλευτή, Χρήστου Γιαννούλη, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην συνεργάτης του Παύλου Πολάκη στο υπουργείο Υγείας, Μάρκος Χατζησάββας.

Με ανάρτησή του στο Facebook το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρεται κατά του Χρήστου Γιαννούλη γιατί όπως αναφέρει, στην πανελλαδική συγκέντρωση των 87 στελεχών που έχουν εκφράσει τη διαφωνία του στην απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη για το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της «Αυγής», πρότεινε την αποχώρηση βουλευτών από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Κάτι, που όπως υποστηρίζει ο κ. Χατζησάββας, δεν έχει διαψευστεί από τον βουλευτή.

«(Ξανά)λέω ότι τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρόβατα, ενώ όποτε κλήθηκαν να παρέμβουν το έκαναν με περισσή σοφία. Αν ισχύει αυτό που κυκλοφοράει εδώ και 2 μέρες και ΔΕΝ διαψεύστηκε ότι Χρήστος Γιαννούλης στην πανελλαδική μάζωξη των 87 έθεσε ως ρεαλιστική δυνατότητα την αποχώρηση βουλευτών από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ… πρόκειται για την 2η φάση της πρόσφατης αποστασίας του περασμένου Σεπτέμβρη!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Χατζησάββας.

«Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ… και σας βλέπουμε!», επισημαίνει.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις