Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Μπλοκαρισμένοι έμειναν για κάποιες ώρες οι λογαριασμοί του κόμματος

Μπλόκο στους λογαριασμούς του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ιδιώτης ο οποίος εδώ και ένα μεγάλο διάστημα δεν πληρώθηκε τα χρήματα που του χρωστούσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το χρέος είχε μπει σε διακανονισμό.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και τα στελέχη που έχουν αναλάβει τώρα τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησαν σε νέες ρυθμίσεις με τον ιδιώτη και οι λογαριασμοί έγιναν και πάλι προσβάσιμοι.

Ο νέος διακανονισμός των χρεών και το ξεμπλοκάρισμα των λογαριασμών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την κακή κατάσταση και στα οικονομικά του κόμματος το οποίο αναζητεί αρχηγό αλλά και πυξίδα. 

Να θυμίσουμε ότι σε 15 ημέρες θα εκταμιευθεί η δόση της κρατικής επιχορήγησης δυο εκατομμυρίων ευρώ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιφνιδιαστική επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Σισμανόγλειο με αφορμή ανάρτηση TikToker - «Ευχαριστώ όποιον αναδεικνύει προβλήματα»
«Έχουμε και πολλές καλές εικόνες να δείχνουμε που με την εξέλιξη και ολοκλήρωση των έργων που τώρα κάνουμε ταυτόχρονα σε 93 Νοσοκομεία, αλλάζουν πρόσωπο»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Είμαι αθώος - Να ελεγχθώ από την τακτική δικαιοσύνη» - Όλο το υπόμνημα Τριαντόπουλου στην Προανακριτική - Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρώην υπουργός καταθέτει στην Προανακριτική μέσω υπομνήματος - Με το εξώδικο η κα Καρυστιανού καλεί ως μάρτυρα τον πρωθυπουργό
Συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής