Site icon NewsIT

ΣΥΡΙΖΑ: «Μποφόρ» για την περίφημη «πισίνα» Κασσελάκη στις Σπέτσες – Αιχμές από Σπίρτζη, Βασιλειάδη

05.08.2024 | 19:14
ΣΥΡΙΖΑ: «Μποφόρ» για την περίφημη «πισίνα» Κασσελάκη στις Σπέτσες – Αιχμές από Σπίρτζη, Βασιλειάδη

Συνεδρίαση στα γραφεία της Κουμουνδούρου του Εκτελεστικό Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη. Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

«Τρικυμία εν… πισίνα» στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στελέχη, το ένα μετά άλλο παίρνουν αποστάσεις από τον Στέφανο Κασσελάκη για το θέμα της περίφημης «γούρνας» στο εξοχικό του στις Σπέτσες.

Ακόμα και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλουν να κρίνουν την ουσία του θέματος της πισίνας του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, τονίζουν πως θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις.

Την αρχή έκανε ο Χρήστος Γιαννούλης ο οποίος πέταξε το «μπαλάκι» και στην Πολιτεία, ζητώντας οι υπηρεσίες της να ρίξουν φως στην υπόθεση, αναγνωρίζοντας έτσι εμμέσως ότι το θέρμα είναι υπαρκτό.

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος, αν και είπε ότι το θέμα είναι δευτερεύον σε σχέση με την πολιτική πραγματικότητα, σημείωσε πως αν υπάρχει παρανομία θα φανεί στις επόμενες ημέρες και προφανώς θα υπάρξουν οι κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος.

 

Πιο οξύς εμφανίστηκε ο Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας πως ο κ. Κασσελάκης πρέπει να δώσει πολύ αναλυτικές απαντήσεις σήμερα και όχι αύριο, μη διστάζοντας μάλιστα να πει ότι εφόσον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει διαπράξει παράβαση θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.

Στα άκρα ΣΥΡΙΖΑ – Σπίρτζης

Να σημειωθεί, ότι ο Χρήστος Σπίρτζης θα βρεθεί ούτως άλλως την Τρίτη 6 Αυγούστου ενώπιον της επιτροπής δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ μετά από σχετική επιστολή 70 στελεχών του κόμματος που πρόσκεινται στον Στέφανο Κασσελάκη και τα οποία εγκαλούν τον πρώην υπουργό για αντικαταστατική και αντικομματική συμπεριφορά.

Ο κ. Σπίρτζης σε δηλώσεις επί του θέματος ανέφερε πως δεν θα εμφανιστεί ενώπιον της επιτροπής δεοντολογίας, λέγοντας πως δεν έχει χρόνο αυτή την περίοδο όπως οι υποκλοπές. Φρόντισε να ρίξει άλλη μία σπόντα εναντίον του κ. Κασσελάκη, λέγοντας «εγώ δεν έχω διαθεσιμότητα, όπως δεν έχει και ο πρόεδρος του κόμματός μας, ο οποίος δεν είναι καν εδώ».

Βέβαια δεν λείπουν και εκείνα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Παυσανίας Παπαγεωργίου, που επιχειρούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στην υπόθεση της πισίνας του Στέφανου Κασσελάκη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version