Τρίτη, 8 Οκτ.
20oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης λειαίνει το έδαφος για πρόωρες εκλογές, καλοδεχούμενη η κωλοτούμπα του

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης λειαίνει το έδαφος για πρόωρες εκλογές, καλοδεχούμενη η κωλοτούμπα του

Σφοδρότατη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ και κυρίως για το «παράθυρο» των πρόωρων εκλογών που άφησε… ανοιχτό, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για… κωλοτούμπα, η οποία, πάντως όπως τονίζει, είναι καλοδεχούμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ, που προβλέπει ότι οι πρόωρες εκλογές θα γίνουν πριν τελειώσει το καλοκαίρι και αρχίσουν οι λογαριασμοί του φθινοπώρου.

«Όποτε και να στήσει τις κάλπες, αυτά τελικά δεν θα είναι ικανά να τον προστατεύουν από τη λαϊκή δυσαρέσκεια», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κος Μητσοτάκης δίνει συνεντεύξεις προσπαθώντας να λειάνει το έδαφος για την επιλογή του να αποδράσει με πρόωρες εκλογές, πριν τελειώσει το καλοκαίρι και αρχίσουν οι λογαριασμοί του Φθινοπώρου.

Σε κάθε περίπτωση καλοδεχούμενη η κωλοτούμπα του.

Η μόνη του συνέπεια άλλωστε τα τρία χρόνια που κυβερνά ήταν η εξυπηρέτηση συμφερόντων των ισχυρών. Αλλά όποτε και να στήσει τις κάλπες, αυτά τελικά δεν θα είναι ικανά να τον προστατεύουν από τη λαϊκή δυσαρέσκεια.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις