Site icon NewsIT

ΣΥΡΙΖΑ: Οι «87» και ο Πολάκης θα ζητήσουν εκλογές από Κασσελάκη – Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση της ΚΕ

07.09.2024 | 09:03
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «87» και ο Πολάκης θα ζητήσουν εκλογές από Κασσελάκη – Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση της ΚΕ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΧΑΝΙΩΝ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Η ώρα της αλήθειας φτάνει για τον ΣΥΡΙΖΑ με την σημερινή (07.09.2024) συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής να έχει ιστορικό χαρακτήρα με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον εσωκομματική αντιπολίτευση να μετρούν δυνάμεις.

Τόσο ο Στέφανος Κασσελάκης όσο και οι «87» του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγουν τα χαρτιά τους σήμερα  στις 12 το μεσημέρι ίσως στην πιο κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που έχει γίνει ποτέ στο κόμμα.

Το κλίμα όπως φάνηκε και στις προηγούμενες ημέρες είναι τεταμένο με τον Στέφανο Κασσελάκη να έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο την ομάδα των «87» αλλά και τον Παύλο Πολάκη, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εντολή για την επιστροφή του στο κόμμα.

Οι «87» του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να κατέβουν στην Κεντρική Επιτροπή ένα ιδιαίτερα σκληρό πολιτικό κείμενο σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr.

Μέσα από αυτό θα ζητούν από το Στέφανο Κασσελάκη να προχωρήσει άμεσα σε εκλογές. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ωστόσο ότι θα γίνουν δυο διαφορετικές πολιτικές προτάσεις – κείμενα: Ένα από τον βουλευτή Χανίων, Παύλο Πολάκη και ένα από τους διαφωνούντες. Όμως και οι δύο, θα έχουν το ίδιο περιεχόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι αν δεν περάσει το αίτημα για εσωκομματικές εκλογές, αναμένεται να προχωρήσουν σε κοινό κείμενο, με την προγραμματική τεκμηρίωση της μομφής, καθώς έτσι προβλέπεται από το καταστατικό.

Από τη στιγμή που το καταστατικό προβλέπει μυστική ψηφοφορία, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά…

Όλα αυτά, σε ένα αρκετά τεταμένο κλίμα, καθώς έχουν πάει… στον «κουβά», οι περισσότερες προτάσεις που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για αλλαγές στο καταστατικό.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version