Κυριακή, 7 Ιουλ.
31oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Οι “αποκαλύψεις” Σαμαρά δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά

ΣΥΡΙΖΑ: Οι “αποκαλύψεις” Σαμαρά δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά

Στην αντεπίθεση περνάει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις σημερινές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά και την δημοσίευση της συμφωνίας που υπέγραψε η κυβέρνηση στις 20 Φεβρουαρίου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σε δήλωσή του κάνει λόγο για “δήθεν αποκαλύψεις”, σημειώνοντας πως το κείμενο που δημοσίευσε ο κ. Σαμαράς ήταν αναρτημένο στο διαδίκτυο από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ ότι βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο. “Κατανοούμε την υπαρξιακή αγωνία του αλλά οι δήθεν αποκαλύψεις που έκανε σήμερα δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά”, σημειώνει.

Τονίζει, δε, ο κ. Σακκελαρίδης πως η κυβέρνηση επέκτεινε την προηγούμενη δανειακή σύμβαση. Αυτό το γνωρίζουν όλοι από την 20η Φλεβάρη και μετά και προσθέτει: “Άνθρακες, λοιπόν, ο θησαυρός. Ας μην ψάχνει για συνενόχους στην πολιτική του ο κ. Σαμαράς. Το «ουδείς αναμάρτητος» είναι αποκλειστικότητά του”.

Καταγγέλλει, την ίδια ώρα πως την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για να προστατέψει τα συμφέροντα της χώρας ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει “ποιος καραδοκεί στη γωνία και εύχεται να αποτύχει η εθνική προσπάθεια, μήπως και καταφέρει να διασωθεί στην ηγεσία του κόμματός του”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε