Σάββατο, 14 Σεπτ.
30oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Παππάς, Πολάκης και Φάμελλος μαζί στη ΔΕΘ μετά την «έκπτωση» Κασσελάκη – Παρόντες 15 βουλευτές και η Πολιτική Γραμματεία

ΣΥΡΙΖΑ: Παππάς, Πολάκης και Φάμελλος μαζί στη ΔΕΘ μετά την «έκπτωση» Κασσελάκη – Παρόντες 15 βουλευτές και η Πολιτική Γραμματεία

Δυναμική εμφάνιση  κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ  στη Θεσσαλονίκη, καθώς σχεδόν σύσσωμη η Πολιτική Γραμματεία, αλλά και οι περισσότεροι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσαν το παρόν στην πρωινή συνάντηση με τη διοίκηση ΔΕΘ, στέλνοντας μήνυμα ενότητας, σύνθεσης και εξωστρέφειας, στον απόηχο της «έκπτωσης» του Στέφανου Κασσελάκη από την ηγεσία του κόμματος.

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, στη συνάντηση στη ΔΕΘ μετείχαν η Γραμματέας της ΚΟ, Ράνια Σβίγκου, αλλά και οι βουλευτές Σωκρατης Φάμελλος, Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Γιαννούλης, Ράνια Θρασκιά, Κυριακή Μάλαμα, Θεοδώρα Τζάκρη, Καλλιόπη Βέττα, Γιώργος Γαβρήλος, Αλέξανδρος Μεικόπουλος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Σαρακιώτης, Γιώργος Καραμέρος, Παύλος Πολάκης, Θεόφιλος Ξανθόπουλος και ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παυσανίας Παπαγεωργίου. Επίσης, συμμετείχε και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Α’ Θεσσαλονίκης, Βασίλης Μπουλούκος.

Την ίδια ώρα, τα βλέμματα παραμένουν στραμμένα στις αποφάσεις του Στέφανου Κασσελάκη, μετά τα τελευταία θυελλώδη γεγονότα κατά την τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, που τον έθεσε «έκπτωτο» πρόεδρο και με τη βούλα.

Υπενθυμίζεται ότι η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος συνεδρίασε την περασμένη Πέμπτη (12.9.2024) εκτάκτως για να απαντήσει σε όσα υποστήριξαν στελέχη της ομάδας του Στέφανου Κασσελάκης, καθώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα υπήρξε μία ολόκληρη συζήτηση για το εάν η ΚΕ είχε δικαίωμα να αποπέμψει τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποιοι, μάλιστα, υποστήριζαν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης παραμένει ακόμα πρόεδρος παρά την πολιτική απόφαση, που πήρε το κορυφαίο όργανο του κόμματος τους.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις