Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν Μπάμπης Παπαδάκης, Ευγενία Κουντούρη και Μανώλης Καπνισάκης – Παραμένουν συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη

Την παραίτησή τους υπέβαλλαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μπάμπης Παπαδάκης και η Ευγενία Κουντούρη μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος να κηρυχθεί έκπτωτος ο Πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Μπάμπης Παπαδάκης ήταν μέχρι χθες επικεφαλής στο γραφείο Τύπου του Προέδρου ενώ η Ευγενία Κουντούρη ήταν επικεφαλής του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δυο θα συνεχίσουν να είναι συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Μπάμπης Παπαδάκης με μήνυμά του στους διαπιστευμένους συντάκτες ανέφερε: «Αγαπημένοι και αγαπημένες σας ευχαριστώ όλους και όλες για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Αν υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης θέλω να γνωρίζετε ότι αυτές ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής πίεσης από την δουλειά. Συνεργαστήκαμε καθαρά, έντιμα και με επαγγελματισμό. Ολόψυχα εύχομαι κάθε καλό».

Με μήνυμα στους διαπιστευμένους συντάκτες ευχαρίστησε για τη συνεργασία και η Ευγενία Κουντούρη. «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συνεργασία που είχαμε. Ο Στέφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν κρίσιμο ρόλο και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στηρίζοντας την ανάταξη του προοδευτικού χώρου. Μετά την απόφαση της χθεσινής ΚΕ αισθάνομαι πως ο κύκλος μου ως διευθύντρια του γραφείου τύπου έκλεισε και υπέβαλα την παραίτηση μου. Εύχομαι η συνέχεια να δικαιώσει όσους πιστεύουν ακόμη στο όραμα μιας μεγάλης προοδευτικής αριστερής παράταξης. Εις το επανιδείν».

Επίσης το μεσημέρι της Δευτέρας (09/09/2024), ο διευθυντής του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, ανακοίνωσε την παραίτησή του και αποχώρησε από τα γραφεία του κόμματος ενώ ζήτησε να βγει από το μισθολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ανάγνωση των συλλαλητηρίων για τα Τέμπη από το Μαξίμου, η δέσμευση Μητσοτάκη και η αντίστροφη μέτρηση για προανακριτικές
Στο εσωτερικό της «γαλάζιας» παράταξης  είναι πολλοί αυτοί που εκτιμούν ότι τα χθεσινά συλλαλητήρια δημιουργούν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον
Συλλαλητήριο για τα Τέμπη στην Αθήνα
Γεραπετρίτης – Ρούμπιο: 45λεπτη συνάντηση σε θερμό κλίμα για ελληνοαμερικανικές σχέσεις και Ουκρανία
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης ανέφερε στον Μάρκο Ρούμπιο ότι ανεξαρτήτως της αντιπαράθεσης Τραμπ - Ζελένσκι, η Ευρώπη παραμένει πιστή σε μία δίκαιη και βιώσιμη λύση για την Ουκρανία
Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης και ο Αμερικανός ομόλογός του, Μάρκο Ρούμπιο στην Ουάσινγκτον
Μαρινάκης για τα επεισόδια μετά τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη: «Νοσηρές μειοψηφίες προσπάθησαν να αμαυρώσουν μία ημέρα πένθους»
«Η πολιτεία το πάνδημο αίτημα του "ποτέ ξανά" να το μετατρέψει σε ακόμη περισσότερες πολιτικές για ασφαλείς σιδηροδρόμους» τονίζει σε ανακοίνωσή του
Επεισόδια στο Σύνταγμα μετά το συλλαλητήριο για τα Τέμπη