Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ στους συλληφθέντες για την νεοναζιστική οργάνωση “Combat 18”

Ερώτημα προς τον Κύριάκο Μητσοτάκη απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την σύλληψη της νεοναζιστικής οργάνωσης "Combat 18" , ζητώντας του να τοποθετηθεί ξανά σχετικά με τον αν η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει "μήτρα την Αριστερά". Μάλιστα το κυβερνητικό κόμμα αναφέρει ότι στους συλληφθέντες είναι και ένα πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του για την εξάρθρωση νεοναζιστικής οργάνωσης και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του πέρυσι στο Politico, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να μας πει εάν πιστεύει ακόμα πως η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει τη μήτρα της στην Αριστερά, και πως η Χρυσή Αυγή «είναι σαν να μην υπάρχει», όπως δήλωνε πρόσφατα στο Politico, και την ίδια ώρα να ξεριζώνεται ένα ολόκληρο δίκτυο νεοναζί τρομοκρατών με διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή, και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένα πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ μεταξύ των συλληφθέντων“.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ