Site icon NewsIT

ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: Δείξτε αυτοσυγκράτηση στον ακροδεξιό σας λόγο…

11.01.2015 | 19:12
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Χωρίς τέλος η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ, με την αξιωματική αντιπολίτευση να απαντά στην μαρία ΣΠυράκη και να κάνει λόγο για "διεθνή διασυρμό της χώρας" και για "πολιτική τυμβωρυχία".

Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στην εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και ευρωβουλευτή, Μαρία Σπυράκη.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Θα περιμέναμε από τη ΝΔ να δείξει μεγαλύτερη “αυτοσυγκράτηση” στον ακροδεξιό της λόγο, μετά τις επιθέσεις που έχει δεχτεί από τo διεθνή Τύπο.

Πρόκειται για μια πολιτική τυμβωρυχία που διασύρει τη χώρα μας διεθνώς“.

Το χρονικό

Νωρίτερα, η Μ. Σπυράκη σε ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε λόγο για “γκεμπελίσκους του ΣΥΡΙΖΑ” που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ επεσήμανε ότι η ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος δεν αναφέρεται στην ύπαρξη ή μη εκροών αλλά στο γεγονός ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, ωστόσο στο τέλος της ανακοίνωσης υπήρχε αναφορά και στα όσα συμβαίνουν στο Παρίσι αυτές τις ημέρες.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλει ανοιχτά σύνορα παντού για να περνάνε ελεύθερα οι λαθρομετανάστες, την ώρα που μοιράζει αδιακρίτως ιθαγένειες και ανακοινώνει γκρέμισμα του φράκτη στον Έβρο, 11 ευρωπαϊκές χώρες και οι ΗΠΑ ζητούν αυστηρότερους ελέγχους στα σύνορα της ΕΕ.

“Η ΝΔ συντάσσεται με τις χώρες του ελεύθερου κόσμου και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πολεμήσει τον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει μόνος με τις ιδεοληψίες του”, συμπλήρωσε η κ. Σπυράκη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version