Τετάρτη, 9 Οκτ.
28oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει στις 18.00 η Επιτροπή Δεοντολογίας – Αύριο συναντώνται οι υποψήφιοι αρχηγοί με πρωτοβουλία Πολάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει στις 18.00 η Επιτροπή Δεοντολογίας – Αύριο συναντώνται οι υποψήφιοι αρχηγοί με πρωτοβουλία Πολάκη

Εξελίξεις και σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ με την Επιτροπή Δεοντολογίας να συνεδριάζει σήμερα στις 18.00 με αντικείμενο την δήλωση του Χάρη Μουμουλίδη ο οποίος είχε ζητήσει να διαγραφεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Υπάρχει ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες και το ενδεχόμενο ο φάκελος της υποψηφιότητας του κ. Κασσελάκη είτε να ανατεθεί σε κάποιον είτε να εξεταστεί ενδελεχώς. Πάντως συζητήθηκε έντονα το γεγονός ότι η διαρροή της συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας έγινε από την πλευρά Κασσελάκη. 

Ταυτόχρονα όπως δήλωσε ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης από την Βουλή, αύριο στις 13.00 θα συναντηθούν οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. 

«Πήρα πρωτοβουλία και συγκαλώ στη 13:00 στην Κουμουνδούρου αύριο συνάντηση όλων υποψηφίων προέδρων για να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα για να επιτευχθεί ομαλότητα και ηρεμία στις συνθήκες διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, να οριστουν οι ημερομηνίες των τηλεμαχιών, που πρόκειται να γίνουν και να ξεκαθαριστεί μια σειρά από θέματα! Φαραντούρης Γκλέτσος, δηλωσαν ότι θα παραστούν και σαν θεσμικοί εγγυητές της συνάντησης και ο Ν. Παππας και η Ράνια Σβίγκου και έχουν ενημερωθεί ο κ. Φάμελλος και Κασσελάκης! Περιμένω. Να ανταποκριθούν σε αυτή την συνάντηση για να χαράξουμε διαφορετική πορεία από τις τελευταίες μέρες για τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Παύλος Πολάκης.

Προσέθεσε σε συνομιλία με δημοσιογράφους ότι πήρε αυτή την πρωτοβουλία ο ίδιος διότι όλα τα υπόλοιπα που γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερα από το ΚΚΣΕ του 50. Σε ερώτηση αν θα είναι ο Κασσελάκης, είπε: «Θα δείξει. Δική του ευθύνη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις