Παρασκευή, 2 Αυγ.
26oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Τα “φάλτσα” των υποψηφίων αποσταθεροποιούν την πορεία προς την εξουσία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την ώρα που οι δημοσκόποι ενημερώνουν αρμοδίως, ηγεσίες κομμάτων, συγκροτημάτων Τύπου και ΜΜΕ και όχι μόνο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να κερδίσει ακόμη και με αυτοδυναμία την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου, η Κουμουνδούρου τρέχει και δεν φθάνει για να «μπαλώσει» προεκλογικές δηλώσεις υποψηφίων βουλευτών του κόμματος.

Έτσι δίνεται η εντύπωση αυτοκτονικών τάσεων για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς από την μια “κτυπά” την αυτοδυναμία και από την άλλη τα στελέχη της κάνουν ότι μπορούν για να μην επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις σε σημείο αμφισβήτησης ακόμη και της πρωτιάς.

Τα προεκλογικά «φάλτσα» και οι «γκάφες» προκαλούν σύγχυση και θολώνουν το στίγμα της κομματικής και εκλογικής βάσης του κόμματος και ταυτόχρονα οι «αριστερές» αντιμνημονιακές κορώνες απωθούν τους ψηφοφόρους από τον κεντρώο χώρο.

Στην Κουμουνδούρου χθες δεν έκρυβαν τη δυσφορία τους μόλις έγιναν γνωστές οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή, αλλά και προχθές του Κώστα Ήσυχου και της Νάντιας Βαλαβάνη ως ένα βαθμό, με τον Δημήτρη Παπαδημούλη μάλιστα να φθάνει στο σημείο να τουιτάρει μήνυμα καλώντας τους υποψηφίους να προσέχουν τι λένε ειδικά αν αγνοούν ένα θέμα.

Παράλληλα στην Κουμουνδούρου εκτός από τα «φάλτσα» έχουν να αντιμετωπίσουν και την…«ομάδα αλήθειας και ευθύνης» γνωστή και ως “μονταζιέρα” της ΝΔ η οποία διαστρεβλώνει -κατά την άποψη της- δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ιδίως στα ζητήματα της οικονομίας και της διαχείρισης των σχέσεων με τους δανειστές.

Είναι προφανές ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στην πιο κρίσιμη φάση της προεκλογικής εκστρατείας φαίνεται να μην ελέγχει το τιμόνι στην πορεία προς τη εξουσία. Με άλλα λόγια να μην μπορεί να τα βάλει με την φύση του κόμματος που εξακολουθεί να θεωρεί τα πράγματα και να λειτουργεί με όρους του 3% την ώρα που η κοινωνία φαίνεται ότι θέλει να κάνει το…«πήδημα» προς την “αλλαγή”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε