Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Τα στελέχη που πλαισιώνουν τη νέα Πολιτική Γραμματεία

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε σήμερα (03/12/2024) για πρώτη φορά μετά την εκλογή του Σωκράτη Φάμελλου στην ηγεσία του κόμματος.

Σε αυτή τη συνεδρίαση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο αποφασίστηκε η στελέχωση και η διανομή των ρόλων με τον Γιάννη Ραγκούση να αναβαθμίζεται σε υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού, την Μαριλίζα Γιαννακοπούλου σε υπεύθυνη Πολιτικής Ανασυγκρότησης, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου αναλαμβάνει ο Γιώργος Καράμερος.

Ο Χρήστος Σπίρτζης επιστρέφει ως μέλος στην Πολιτική Γραμματεία, από την οποία είχε παραιτηθεί, λίγες μέρες μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσιπρα, ενώ ο Γιώργος Βασιλειαδης επιστρέφει στη θέση του αναπληρωτή γραμματέα του κόμματος, από την οποίας είχε παραιτηθεί μετά το Συνέδριο του Φεβρουαρίου. Ο Παύλος Πολάκης θα είναι στον πρωινό καφέ.

Πρόεδρος: Σωκράτης Φάμελλος
Γραμματέας: Ράνια Σβίγκου
Αναπληρωτής Γραμματέας: Γιώργος Βασιλειάδης
Διευθυντής Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Θανάσης Θεοχαρόπουλος
Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού: Γιάννης Ραγκούσης
Υπεύθυνη Πολιτικής Ανασυγκρότησης: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου: Γιώργος Καραμέρος
Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ : Χρήστος Κιμπιζής

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή