Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Το τανγκό του Παύλου Πολάκη με τον Σωκράτη Φάμελλο

Τη στάση του μετά το αποτέλεσμα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να ξεκαθαρίσει σήμερα (07.12.2024) ο Βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. 

Ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας την εσωκομματική του συμπεριφορά, είπε χαρακτηριστικά πως «όσον με αφορά, το δείγμα της ενότητας, το έδωσα το βράδυ των εκλογών».

Αναφερόμενος στο τι πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να επανέλθει σε κυβερνητική τροχιά έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρόεδρο του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο, καλώντας τον σε ένα εσωκομματικό τανγκό που θέλει δύο για να αποτυπωθεί η ενότητα και στην πράξη.

«Όσο με αφορά το δείγμα της ενότητας, το έδωσα το βράδυ των εκλογών. Επειδή πάντα το τανγκό το χορεύουν δυο, θέλω να δω τα αντίστοιχα πράγματα από τη μεριά του Σωκράτη. Στην πορεία προς το συνέδριο, το οποίο θα είναι και καταστατικό και προγραμματικό, να είμαστε συμπεριληπτικοί και συναινετικοί και να πάμε ενωμένοι. Το οποίο σημαίνει ότι και στις επιλογές και στις στελεχώσεις να βλέπει όλο το κόμμα. Και με βάση την αποτύπωση την εκλογική να βλέπει τον εαυτό του» ανάφερε στο κλείσιμο της ομιλίας του ο κ. Πολάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργείο Οικογένειας: Η προσιτή στέγη είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της πολιτείας
«Η κυβέρνηση έχει εκπονήσει ένα συνεκτικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης και αφορά την προσφορά και την ζήτηση» ανέφερε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την υπουργό Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου 7
Πώς αποτιμά το ΠΑΣΟΚ τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση - «Δεν φτάνει η επιστροφή ενός ενοικίου, κοροϊδία τα μέτρα για τους συνταξιούχους»
Τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη τονίζουν πως η υπεραπόδοση στο πλεόνασμα για την οποία πανηγυρίζει η κυβέρνηση, δεν δημιουργήθηκε από κάποια ριζική αλλαγή στο παραγωγικό πρότυπο της χώρας
Νίκος Ανδρουλάκης 2