Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Χάνουμε ζωές που θα μπορούσαν να σωθούν» – «Εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης»

Για δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση. Την καλεί «να αφήσει τα ρουσφέτια σε ιδιώτες κλινικάρχες και να επιτάξει ιδιωτικές κλίνες ΜΕΘ».

«Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής έχει βγει εκτός ελέγχου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και ζητά από την κυβέρνηση «να αφήσει τα ρουσφέτια σε ιδιώτες κλινικάρχες και να επιτάξει ιδιωτικές κλίνες ΜΕΘ, ώστε να νοσηλευτούν άμεσα όλοι όσοι χρειάζονται νοσηλεία σε ΜΕΘ».

Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται «πληροφορίες από τη λίστα του ΕΚΑΒ, σύμφωνα με τα οποία αυτή τη στιγμή 84 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι σε θαλάμους, γιατί δεν υπάρχει κρεβάτι ΜΕΘ ώστε να μπορέσουν να έχουν φροντίδα υψηλού επιπέδου, έτσι όπως αρμόζει στη κρισιμότητα της κατάστασής τους».

Ακολούθως προσθέτει: «Καλούμε την κυβέρνηση να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να αφήσει την προπαγάνδα για τη δήθεν επάρκεια σε κρεβάτια ΜΕΘ. Να συνειδητοποιήσει τις εγκληματικές της ευθύνες, γιατί αυτή την ώρα χάνουμε ζωές που θα μπορούσαν να σωθούν».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
Νέα επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και στην ηγεσία της δικαιοσύνης με αφορμή την υπόθεσης της τραγωδίας στα Τέμπη, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος...
Ο Σωκράτης Φάμελλος
ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένει τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, περιμένει τα προοδευτικά κόμματα για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Στελέχη της Κουμουνδούρου εκφράζουν την άποψη ότι είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν ακόμα αποκαλυφθεί «όλα τα επεισόδια συγκάλυψης της υπόθεσης των Τεμπών»
Ο Σωκράτης Φάμελλος ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στο «κάδρο» της κυβέρνησης: «Να μην μείνει αναπάντητη καμία αιχμή» η στρατηγική του Μαξίμου
Το κλίμα πόλωσης του τελευταίου διαστήματος, μαζί με την ιδιότυπη «μάχη» στα social media δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον
Η τραγωδία των Τεμπών