Site icon NewsIT

Τα άκουσε για τα καλά η Σκοπούλη από τον Σαμαρά

25.04.2013 | 20:19
Τα άκουσε για τα καλά η Σκοπούλη από τον Σαμαρά

Το υπουργικό συμβούλιο ολοκληρώθηκε μέσα σε τριάντα λεπτά σε ιδιαίτερα άσχημο κλίμα μετά τις κόντρες των υπουργών για τη διάταξη των συμβασιούχων του δημοσίου.

Ο κ. Σαμαράς μπροστά σε αυτή την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η κυβέρνηση έδειξε την ενόχλησή του και μετά την τοποθέτησή του ζήτησε από όποιον θέλει από τους υπουργούς να λάβει τον λόγο.

Η μοναδική που σύμφωνα με τις πληροφορίες που μίλησε ήταν η υφυπουργός Υγείας, κα Σκοπούλη, η οποία μιλώντας παρουσίασε μία ζοφερή εικόνα για το υπουργείο Υγείας, λέγοντας πως χρειάζονται άμεσα μεταρρυθμίσεις.

Τότε ο κ. Σαμαράς φέρεται να απάντησε προς την κα Σκοπούλη: “γιατί δεν με ενημερώσατε εμένα” για να του απαντήσει η κα Σκοπούλη πως απαιτεί τη συνεργασία με όλους τους υπουργούς.

Ο κ. Σαμαράς φανερά ενοχλημένος φέρεται να δήλωσε προς την κα Σκοπούλη πως “αντίστοιχα απαιτώ κι εγώ να ενημερώνομαι για όλα όσα συμβαίνουν στο υπουργείο Υγείας”.

Σύμφωνα με διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου η συμπεριφορά της κας Σκοπούλη ήταν εκτός πρωτοκόλλου, ενώ εκτιμούν πως προετοιμάζει ηρωϊκή έξοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπάχαλο στη Βουλή: Αποσύρθηκε η διάταξη για τη διάθεση ψωμιού

Χωρίς τον Μανιτάκη και μέσα σε 30 λεπτά ολοκληρώθηκε το υπουργικό συμβούλιο

Θα μείωναν 35% τις συντάξεις του ΟΑΕΕ με κρυφή διάταξη!

Όλο το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης! Από 10 ευρώ η δόση για τα χρέη – 4.000 απολύσεις στο Δημόσιο φέτος – Τι αλλάζει στους φόρους ακινήτων

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version